Ρεκόρ καριέρας στους πόντους για τον Παπαπέτρου

Ρεκόρ καριέρας στους πόντους για τον Παπαπέτρου

Μεγάλη εμφάνιση από τον διεθνή φόργουορντ, που έκανε σμπαράλια την άμυνα της Μπάγερν – Εκανε ρεκόρ σε πόντους στην Ευρωλίγκα και ισοφάρισε τις καλύτερες επιδόσεις του σε ριμπάουντ και κλεψίματα.

Με πρωταγωνιστή τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 77-67 της Μπάγερν Μονάχου, για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο διεθνής άσος έκανε σμπαράλια την φροντ λάιν της γερμανικής ομάδας και έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Τριφυλλιού. Ο Παπαπέτρου πέτυχε 18 πόντους, οι οποίοι αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον 24χρονο άσο, ενώ παράλληλα με 8 «σκουπίδια» που μάζεψε που κατέβασε ισοφάρισε την καλύτερή του επίδοση  στα ριμπάουντ.

Η προηγούμενη κορυφαία επίδοσή του όσον αφορά στους πόντους ήταν οι 17 πόντοι που είχε σκοράρει στο παιχνίδι προ ολίγων εβδομάδων στο παιχνίδι του Τριφυλλιού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (28/12), ενώ όσον αφορά στον τομέα των ριμπάουντ είχε μαζέψει 8 στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις στις 24 Απριλίου του 2018.

Παράλληλα, ο Παπαπέτρου στον αποψινό αγώνα με την Μπάγερν έκανε 2 κλεψίματα, με τα οποία επίσης ισοφάρισε την κορυφαία επίδοσή του στην εν λόγω στατιστική κατηγορία, καθώς κλεψίματα είχε και στον πρόσφατο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ