Οι διαιτητές στο Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός

Οι διαιτητές στο Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός

Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα ορίστηκαν να διευθύνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, με τον Καρμέλο Πατέρνικο να επιστρέφει σε παιχνίδι των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά την τέταρτη διαβολοβδομάδα της Euroleague, καθώς νίκησε την Μπάγερν Μονάχου και διατήρησε τις ελπίδες του για είσοδο στα play off της διοργάνωσης. Πλέον οι πράσινοι ταξιδεύουν στη Βαρκελώνη όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα με σκοπό το 2/2 που θα τους βάλει σε θέση ισχύος για την κατάληψη μιας εκ των 8 πρώτων θέσεων.

Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν το αυριανό παιχνίδι, με τον Ιταλό, Καρμέλο Πατέρνικο να επιστρέφει σε παιχνίδι του τριφυλλιού μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (93-80). Ο Ιταλός ρέφερι είχε κατηγορηθεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως πόνταρε 20.000 ευρώ στον αγώνα κι από τότε δεν είχε οριστεί σε κανένα ματς του Παναθηναϊκού.

Πέρα από τον Πατέρνικο οι άλλοι δύο ρέφερι θα είναι ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς και ο Τούρκος Εμίν Μόγκουλκοτς, με τον πρώτο να έχει σφυρίξει σε δύο νίκες (Μπαρτσελόνα, Μακάμπι) του τριφυλλιού και τον δεύτερο σε δύο ήττες (Χίμκι, Αρμάνι Μιλάνο) τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ