Πιτίνο: «Δεν έχουμε σουτέρ»

Πιτίνο: «Δεν έχουμε σουτέρ»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα και στάθηκε για ακόμη μια φορά στο πρόβλημα που έχουν οι πράσινοι στο σουτ.

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ τη Μπαρτσελόνα για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Ρικ Πιτίνο μιλώντας για την αναμέτρηση με την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν για να πάρει τη νίκη. Παράλληλα στάθηκε στο κακό ποσοστό τριών πόντων εξηγώντας πως η ομάδα του δεν έχει καλούς περιφερειακούς σουτέρ.

Αρχικά, ο προπονητής των «πράσινων» είπε: «Εξαρτάται με ποιον παίζεις εκτός έδρας. Εάν παίζεις με τους Καβαλίερς χωρίς τον Λεμπρόν είναι καλό εκτός έδρας παιχνίδι, εάν παίζεις με τους Ουόριορς είναι δεν είναι καλό εκτός έδρας παιχνίδι Σε αυτή την περίπτωση η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έχει τον Κάιλ Κούριτς. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ της χρονιάς για να κερδίσουμε».

Για την πίεση που υπάρχει ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα: «Δεν κουράσαμε τους παίκτες, κάναμε απλή προπόνηση. Δεν θα πιέσουμε στα 4/4 την Μπαρτσελόνα. Θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα στο μισό γήπεδο. Είναι μια πολύ καλή και πολύ σκληρή ομάδα. Είναι πολύ καλή στο «5» και στο «1».

Δεν σουτάρουμε καλά και αυτό δεν έχει να κάνει με τον τρόπο που κάνουμε επίθεση, απλά δεν έχουμε σουτέρ. Αυτό πρέπει να το κοιτάξει η ομάδα για του χρόνου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει σουτέρ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ