Το «focus» της Euroleague στον Άξελ Τουπάν (vid)

Το «focus» της Euroleague στον Άξελ Τουπάν (vid)

Η Ευρωλίγκα έστρεψε την προσοχή της στον Άξελ Τουπάν παρουσιάζοντας ένα μίνι αφιέρωμα για τον Γάλλο φόργουορντ.

Ο Άξελ Τουπάν ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο πρόσφατο μικρό αφιέρωμα της Euroleague. Το «Focus on» εστίασε στον Γάλλο φόργουορντ του Ολυμπιακού με αρκετούς συμπαίκτες ( Σπανούλη, Παπανικολάου και Ουίλιαμς Γκος) αλλά και τον Ντέιβιντ Μπλατ να εκφράζουν την γνώμη τους για εκείνον.

Δείτε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Αξελ Τουπάν: Αισθάνθηκα πως πήγα στο επόμενο επίπεδο υπογράφοντας στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν εύκολο. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να νικάς και πέρυσι ευτυχώς έπαιξα σε μια ομάδα που νικούσε συχνά. Οταν νικάς, αισθάνεσαι υπέροχα όπως όλοι. Στόχος μου λοιπόν είναι οι νίκες και και να βελτιώνω στοιχεία του παιχνιδιού μου.

Ντέιβιντ Μπλατ: Παρά το γεγονός ότι είναι μικρός σε ηλικία, έχει εμπειρία στην Euroleague κυρίως πέρυσι με την Ζαλγκίρις. Έκανε σπουδαία σεζόν και αυτό που του αναγνωρίσαμε ήταν οι ικανότητες που διαθέτει οι οποίες θα συνέδεαν αυτές των άλλων παικτών του ρόστερ μας. Νέος και εμπειρία στο ίδιο πρόσωπο είναι κάτι που δε βρίσκεις εύκολα κι έχει περιθώριο βελτίωσης.

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος: Για μας ήταν σπουδαία μεταγραφή. Πέρυσι έπαιξε στο Final 4 και θεωρώ πολύ σημαντικό να έχουμε παίκτες που ξέρουν καλά τι χρειάζεται να κάνουν για να νικήσουν.

Κώστας Παπανικολάου: Απέκτησε πολλές εμπειρίες από την περσινή σπουδαία σεζόν με την Ζαλγκίρις. Έπαιξε σε Final 4 και έχει καταλάβει σε ποια ομάδα έχει έρθει. Είναι πολύ καλό παιδί, βγάζει ενέργεια και μπορεί να μας προσφέρει πολλά.


Βασίλης Σπανούλης:
Μας δίνει αθλητικότητα και είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στη διοργάνωση. Είναι μακρύς και αθλητικός για τη θέση του με αποτέλεσμα να μας προσφέρει πολλά καινούρια στοιχεία στην ομάδα. Είναι σημαντικός για μας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ