Αναντολού Εφές – Χίμκι 81-72

Αναντολού Εφές – Χίμκι 81-72

Χάρη σε μια εξαιρετική τρίτη περίοδο η Αναντολού Εφές επικράτησε της Χίμκι με 81-72, παραμένοντας σε τροχιάς τετράδας.

Η Αναντολού Εφές μπορεί να έπαιξε με την φωτιά προς στο τέλος αλλά τελικά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Χίμκι επικρατώντας της με 81-72.Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πραγματοποίησε μια εξαιρετική τρίτη περίοδο φτάνοντας την διαφορά ακόμα και στο +17 (57-40, 27΄), ωστόσο η χαλαρότητα που έδειξε προς το τέλος του ματς δεν ήταν αρκετή να της κοστίσει το παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να ρίξει την διαφορά στους 6 πόντους αλλά η προσπάθεια της έμεινε στην μέση.

Πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μπήκε η Εφές η οποία έχοντας σωστές επιλογές στην επίθεση και με πολύ καλή άμυνα πήρε μια μικρή διαφορά επτά πόντων με την λήξη της πρώτης περιόδου (23-16). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Χίμκι έσφιξαν αμυντικά και με τους Μίκι και Γκιλ κατάφεραν να ροκανίσουν τη διαφορά μέχρι τον πόντο (33-32, 17΄). Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο ρυθμός δεν άλλαξε και έτσι οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με δυο πόντους (36-34).

Στο δεύτερο μέρος η Εφές μπήκε αποφασισμένη να μην δώσει άλλα δικαιώματα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Εκτόξευσε την διαφορά στους 11 (47-36) στα πρώτα τρία λεπτά. . Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο με τον Ντάνστον, ξεφεύγοντας ακόμη και στο +17 (57-40), στο 27’. Στον εναπομείναντα χρόνο, η Χίμκι προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι, μειώνοντας στο -11 (62-51), στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά κατεβάζοντας την διαφορά στους 6 (70-64) στο 34΄. Όμως, η Εφές έδειξε ψυχραιμία και κατάφερε να πάρει μια νίκη που τις κρατά τις πιθανότητες ακέραιες για την κατάληψη της τέταρτης θέσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ