ΛεΝτέι: «Εβαλε πολλά σουτ η Ρεάλ, πρέπει να βελτιωθούμε»

ΛεΝτέι: «Εβαλε πολλά σουτ η Ρεάλ, πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από την Ρεάλ και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βελτιώσουν την άμυνά τους στα επόμενα παιχνίδια.

Στα αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Ζακ ΛεΝτέι, μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης με 94-78, για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι οι γηπεδούχοι ευστόχησαν σε πολλά σουτ, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βελτιωθούν στην άμυνα και να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα και προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο και μεγάλες οι απαιτήσεις. Έχουμε προσδοκίες από τους εαυτούς μας, θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να κατακτήσουμε τρόπαια. Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Ευστόχησαν σε πολλά σουτ. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος, δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Ο κόουτς θα μας πει τι πήγε λάθος, ευστόχησαν σε πολλά σουτ, πολλά από αυτά ήταν με άμυνα. Θα δούμε τι έγινε. Πρέπει να προχωρήσουμε, να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη και να βελτιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ