Ουίλιαμς: «Καλός παίκτης ο Κιλπάτρικ, μακάρι να μην παίζαμε κόντρα στον Πιτίνο»

Ουίλιαμς: «Καλός παίκτης ο Κιλπάτρικ, μακάρι να μην παίζαμε κόντρα στον Πιτίνο»

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς σχολίασε την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, ενώ έκανε έπλεξε το εγκώμιο των Ρικ Πιτίνο και Σον Κιλπάτρικ.

Την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Ντέρικ Ουίλιαμς, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρώτη κακή περίοδο των Βαυαρών ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ρικ Πιτίνο και τον Σον Κιλπάτρικ.

Δείτε τις δηλώσεις του στην talkbasket.netL:

Στο πρώτο δεκάλεπτο έγινε η μεγάλη διαφορά. Κυριάρχησαν εναντίον μας, το σκορ ήταν 22-11 και η διαφορά παρέμεινε ίδια σχεδόν στο 70% του αγώνα. Ωστόσο παλέψαμε. Κάθε στιγμή που έφταναν την απόσταση στους 10-12 πόντους, την επιστρέφαμε στους 6-8. Αυτό πρέπει να κάνεις στην Euroleague, να συνεχίζεις να παλεύεις και να ελπίζεις ότι θα έχεις σωστή άμυνα και θα σουτάρεις καλά. Αλλά με 7/31 εύστοχες προσπάθειες το τρίποντο κάθε φορά που έχουμε τέτοιο ποσοστό εκτός έδρας, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε.

Είναι θετικό το γεγονός πως ο Κιλπάτρικ δεν έπαιξε εναντίον μας. Είναι πραγματικά καλός παίκτης και τον γνωρίζω αρκετά. Ο Πιτίνο είναι εξαιρετικός προπονητής, ένας Hall of Famer ο οποίος βοηθά τους παίκτες να παίζουν καλά. Ήλπιζα να μην χρειαστεί να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά όλα είναι εντάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ