Μπασκόνια – Γκραν Κανάρια 83-66

Μπασκόνια – Γκραν Κανάρια 83-66

Μετά την ήττα στην παράταση από τον Ολυμπιακό, οι Βάσκοι επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας εύκολα της πρωτάρας Γκραν Κανάρια με εντυπωσιακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Για ένα ημίχρονο η Γκραν Κανάρια έβαλε δύσκολα στη Μπασκόνια στο ματς της Βιτόρια αλλά μέχρι εκεί… Οι Βάσκοι με εξαιρετική άμυνα στα δύο τελευταία δεκάλεπτα επικράτησαν εύκολα με 83-66 για την 18η αγωνιστική. Στο 8-10 οι νικητές, στο 6-12 οι ηττημένοι.

Αρκεί να αναφέρουμε ότι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η Γκραν Κανάρια σημείωσε μόλις 24 πόντους και δέχθηκε 44, τους 28 στο 4ο δεκάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι με κορυφαίους τους Ερικσον, Μπαέθ και Μπαλβιν κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με 39-42. Στο δεύτερο όμως οι κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν απόλυτη.

Ο Χουέρτας έκανε ένα ακόμη σπουδαίο ματς καθώς με 24 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Από κοντά και ο Πουαριέ με 20 με τους Βάσκους να εκμεταλλεύοντα τις πολλές βολές που κέρδισαν ευστοχώντας στις 23 εξ αυτών.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ άστοχοι στο Β μέρος έχοντας 18/4 δίποντα και 8/29 τρίποντα, αλλά και 14 λάθη. Ετσι σε μια δύσκολη έδρα όπως η Βιτόρια δεν είχαν τύχη για να νικήσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ