Παναγιωτόπουλος: «Τεράστιο το πρόβλημα στα ριμπάουντ, δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες»

Παναγιωτόπουλος: «Τεράστιο το πρόβλημα στα ριμπάουντ, δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες»

Ο βοηθός του Ρικ Πιτίνο μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ και επισήμανε ότι οι Πράσινοι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να βελτιωθούν.

Στα χαμένα ριμπάουντ και πολλές δεύτερες ευκαιρίες που έδωσε ο Παναθηναϊκός στην Μπαρτσελόνα στάθηκε ο βοηθός του Ρικ Πιτίνο, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, μετά την ήττα του Τριφυλλιού με 79-68 για την 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο αποψινό παιχνίδι: «Δεν μπορείς να πεις για τακτική ή κάτι άλλο. Κάναμε καλή προσπάθεια στην άμυνα και είχαμε ενέργεια. Το πρόβλημα των ριμπάουντ ήταν τεράστιο. Δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Μπαρτσελόνα. Τα ριμπάουντ του Σεραφέν μας πόνεσαν. Είναι ξεκάθαρο πού χάθηκε το παιχνίδι. Για διάθεση δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Τα παιδιά προσπάθησαν και είχαν αυταπάρνηση. Το ριμπάουντ είναι θέμα πολλών πραγμάτων».

Για τα πολλά ριμπάουντ που έχασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία και πρέπει να δείχνεις ποιος είσαι. Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσουμε σε νίκες. Σίγουρα χάθηκε μια ευκαιρία. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε πρόβλημα όλη τη χρονιά στα ριμπάουντ. Έχουμε δουλέψει πράγματα αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια και τη διάθεση και με την ίδια αυταπάρνηση να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στη συνέχεια».

Για τον Κιλπάτρικ: «Τώρα μιλάμε για τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα στη Βαρκελώνη. Από αύριο θα μιλήσουμε για τον Κιλπάτρικ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ