Σίνγκλετον: «Με τον Τζέιμς πίναμε οτιδήποτε άλλο εκτός από νερό»

Σίνγκλετον: «Με τον Τζέιμς πίναμε οτιδήποτε άλλο εκτός από νερό»

Ο Κρις Σίνγκλετον έκανε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα καριέρας του στην Ευρωλίγκα, ενώ αναφέρθηκε φυσικά στο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κρις Σίνγκλετον πήγε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν το 2015 και έκτοτε πέραν της ρωσικής ομάδας έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό τη διετία 2016-2018, ενώ πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον μεγάλο αριθμό παιχνιδιών που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια, την… απέχθεια του προς το νερό, αλλά και τις σχέσεις ζωής που δημιούργησε μέσα από το μπάσκετ.

O Αμερικανός παόυερ φόργουορντ την σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε σε 63 παιχνίδια με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ακολούθως έπαιξε σε 35 ματς στην Κίνα και την σεζόν 2016/17 μέτρησε με 67 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό.

«Ήθελα να παίζω και δεν υπήρχε κάτι που θα με σταματούσε έπειτα από την κατάσταση που βρέθηκα. Mπήκα στο πετσί του ρόλου. Πήγα νωρίς, έκανα θεραπείες και πρόσεξα το σώμα μου. Έκανα περισσότερη προθέρμανση. Δεν ήμουν συνηθισμένος, αλλά ήξερα πως χρειαζόταν για να παραμείνω σε φόρμα. Όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, είναι εύκολο να διατηρηθείς. Έχεις τον ίδιο ρυθμό καθημερινά», είπε αρχικά ο 29χρονος αναφερόμενος στα 167 παιχνίδια που αγωνίστηκε σε διάστημα 20 μηνών.

Ακόμη είπε: «Δεν μου άρεσε το νερό. Δεν μπορούσα να το πιω. Θα έπινα οτιδήποτε άλλο: ενεργειακά ποτά, πορτοκαλάδες, γάλα. Θα έπινα οτιδήποτε εκτός από νερό. Έμαθα, όμως, πως το νερό είναι πολύ σημαντικό, οπότε πίνω περισσότερο τώρα για να μην αφυδατώνομαι. Ο Μάικ Τζέιμς έκανε το ίδιο, αλλά πιστεύω πως και αυτός τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει και πίνει περισσότερο νερό».

Για το πως ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2016 είπε: «Από τον Ιούλιο άρχισαν να επικοινωνούν συνεχώς μαζί μου. Επέμεναν, πραγματικά με ήθελαν. Επίσης, Μιλάνο και η Μπαρτσελόνα με είχαν προσεγγίσει, αλλά επέλεξα να πάω στην Ελλάδα. Μετά την Κίνα και μέχρι να πάω στον Παναθηναϊκό είχα δέκα ημέρες άδεια. Ένιωσα κατευθείαν σαν στο σπίτι μου. Η ομάδα και οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα και πέρασα πολύ καλά».

Τέλος πρόσθεσε: «Ακόμα και το καλοκαίρι δεν κάνω διακοπές για πολλές μέρες. Κατάγομαι από την Ατλάντα και όταν πηγαίνεις εκεί, είναι συνήθεια να παίζεις μπάσκετ. Μπορεί να προπονούμαι και να μου τηλεφωνήσουν οι φίλοι να με ρωτήσουν για το αν θα παίξω. Ένας από τους φίλους μου είναι προπονητής, οπότε είναι εύκολο να του τηλεφωνήσω και να κάνω προπονήσεις. Μπορεί να κάνω περισσότερα σουτ και να μην τρέχω τόσο, αλλά και πάλι παραμένω ενεργός. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Πρέπει να δημιουργείς τις περισσότερες από τις ευκαιρίες σου. Επίσης, με το μπάσκετ χτίζεις σχέσεις και φιλίες που διαρκούν μία ζωή. Ξέρω πως αν χρειαστώ κάτι, υπάρχουν πολλοί που μπορώ να απευθυνθώ. Αυτό μου το έδωσε το μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ