Θεϊκή ατάκα από Παπανικολάου για Μιλουτίνοφ: «Καλό παιδί ο Νίκολα, τον βοηθάμε όσο μπορούμε!»   

Θεϊκή ατάκα από Παπανικολάου για Μιλουτίνοφ: «Καλό παιδί ο Νίκολα, τον βοηθάμε όσο μπορούμε!»  

Διάθεση για χιούμορ είχε ο Παπ μετά την άνετη νίκη των ερυθρόλευκων επί της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

 

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της Χίμκι με 71-57, με τον Κώστα Παπανικολάου που ήταν εκ των κορυφαίων των Πειραιωτών να έχει όρεξη για πειράγματα μετά το φινάλε του ματς.

Συγκεκριμένα πέταξε επική ατάκα για τον έτερο κορυφαίο της αποψινής βραδιάς ενώ όσον αφορά το ματς με τους Ρώσους είπε πως η νίκη ήρθε μέσα από την άμυνα.

Ο Παπ άρχισε τις δηλώσεις του με χιούμορ: «Μεγαλώνουν οι followers στο Instagram. Καλό παιδί ο Νίκολα, τον βοηθάμε όσο μπορούμε. Θα πάει στο ΝΒΑ του χρόνου και εμείς θα κλαίμε!».

Ενώ συνέχισε μιλώντας για το ματς: Προσπάθειες να ελέγχεις το κορμί σου. Δόξα το Θεό είμαι καλά. Είχαμε μια δύσκολη περίοδο με πολλά παιχνίδια. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Υπήρξε καταπόνηση, όμως η δουλειά που έγινε με το σταφ είναι πολύ σημαντική. Είμαστε καλά. υγιείς και προχωράμε.

Το κομμάτι της χημείας έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, για να παίζουμε ένα μπάσκετ που θα φέρνει νίκες και θα αρέσει στον κόσμο. Όταν συνδυάζεις εμφάνιση και νίκη είναι το καλύτερο. Όσο προσπαθείς βελτιώνεσαι. Εμείς έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα.

Η άμυνά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο για μία ακόμα βραδιά. Δώσαμε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, όπου η Χίμκι ήταν άστοχη. Στο δεύτερο μέρος η άμυνα ήταν πιο συμπαγής κι εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και πετύχαμε εύκολους πόντους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ