Πιτίνο: «Γυρίσαμε πίσω..»

Πιτίνο: «Γυρίσαμε πίσω..»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και την ατμόσφαιρα στο Κάουνας.

Ο Ρικ Πιτίνο είδε την ομάδα του για ένα ακόμα παιχνίδι να μην μπορεί να κερδίσει μακριά από την έδρα της. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του στο τέλος, αλλά και στην προσπάθεια ανοικοδόμησης που γίνεται.

«Τρομερή ατμόσφαιρα, τρομερό γήπεδο. Ήταν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο από την ώρα που έχω έρθει. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, παίξαμε καλά στην άμυνα. Μετά είδαμε γιατί χάνουμε τα παιχνίδια στο δεύτερο ημίχρονο.

Κάναμε κακές πάσες, δεν τηρήσαμε τους ρόλους στην επίθεση. Οι παίκτες μας έδειξαν πως έπαιξαν χωρίς πειθαρχία κάποιες στιγμές. Πρέπει να μάθουμε πως να γυρίζουμε τα παιχνίδια εκτός έδρας και να κερδίζουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πρώτο μέρος και ιδιαίτερα απογοητευμένος με το δεύτερο», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Κάναμε λάθη επιθετικά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σε post καταστάσεις μακριά από την ρακέτα και αυτό δεν μπορεί να δουλέψει σε μία ομάδα όπως αυτή. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε τις καταστάσεις που έπρεπε, στο δεύτερο μας οδήγησαν σε παγίδες και σε σουτ, που δεν είναι το δυνατό μας σημείο.

Γυρίσαμε σε αυτά που αναγκάζουν αυτή την ομάδα να χάνουν εκτός έδρας. Ήταν ακόμα ένα μάθημα, θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Στην ερώτηση για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Τους έσπρωξαν στο ζωγραφιστό, αλλά μετά το κάναμε αυτό μακριά από την ρακέτα. Εσύ το αναγνώρισες αυτό, αλλά οι παίκτες μου όχι!

Όταν πας στα αποδυτήρια, να τους το πεις σε παρακαλώ! Είμαι εντυπωσιασμένος με τους ανθρώπους εδώ, τρομερές εγκαταστάσεις. Έχω δει λίγα πράγματα σαν αυτό εδώ! Αγαπάτε το μπάσκετ, το πνεύμα σας είναι εξαιρετικό».

Προτού κλείσει, ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε: «Θα γίνουμε υγιείς, θα βελτιωθούμε. Θέλουμε το επίπεδο μας να συμβαδίζει με το πνεύμα των φιλάθλων μας. Είδαμε ανθρώπους να οδηγούν έξι μέρες για να έρθουν να μας δουν. Θα μπει στη νομάδα και ο Πέιν, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα στο σουτ. Ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ