Ο Λαμόνικα σφυρίζει το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Ο Λαμόνικα σφυρίζει το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρ, με τον Λουίτζι Λαμόνικα να είναι ο πρώτος ρέφερι του ματς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (23/1 19:30) στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι θα μετά τη νίκη επί της Χίμκι θα παραταχθούν χωρίς αγχος στο παιχνίδι με την τούρκικη ομάδα που είναι πρωτοπόρος στη διοργάνωση.

Πριν λίγη ωρα μάλιστα ανακοινώθηκαν και οι τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν το ματς. Αυτοί είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ και ο Ισπανός Κάρλος Περούγκα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λαμόνικα ήταν παρών μόνο σε ένα φετινό ματς των ερυθρόλευκων, στην ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 83-75.

Από την άλλη ο Σλοβένος ήταν ρέφερι στις νίκες του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια (80-85) στην Ισπανία και την Γκραν Κανάρια (98-77) στο ΣΕΦ, ενώ ο Ισπανός διαιτητής είχε σφυρίξει το πρώτο ματς των δύο ομάδων στον Πειραιά όπου η τούρκικη ομάδα είχε νικήσει με 73-72.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ