Γκιστ: «Θέλω το τρόπαιο της Euroleague» (vid)

Γκιστ: «Θέλω το τρόπαιο της Euroleague» (vid)

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για τη φετινή Euroleague και τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο.

O Τζέιμς Γκιστ είναι το πρόσωπο που επέλεξε η Euroleague για το βίντεο «Focus On» αυτή την εβδομάδα. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως «δεν θέλω απλώς να πάω στο φάιναλ φορ, θέλω να κατακτήσω τον τίτλο, να κρατήσω αυτό το τρόπαιο».

Αρχικά ο Γκιστ θυμήθηκε την περυσινή σειρά των πλέι οφ με τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης: «Ήταν πολύ δύσκολη σειρά. Και εκείνοι ήθελαν να κατακτήσουν το τρόπαιο, αλλά στο τέλος της ημέρας πιστεύω ότι εμείς ήμασταν καλύτερη ομάδα». Όσο για φέτος; «Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να πάμε στο φάιναλ φορ. Τα 6 αστέρια δείχνουν τι σημαίνει ο σύλλογος. Δεν θέλω απλώς να πάω στο φάιναλ φορ, θέλω να κατακτήσω τον τίτλο, να κρατήσω αυτό το τρόπαιο».

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος ο Γκιστ αναφέρεται και στη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Νικ Καλάθη και για τη συνεργασία τους στο pick ‘n’ roll. «Έχουμε ένα πολύ καλό δέσιμο. Είμαι ένας αθλητικός ψηλός που κάνει πιο εύκολα τα πράγματα γι’ αυτόν. Δεν φοβάται να κάνει λάθος πάσα, κάτι που είναι ευλογία και κατάρα. Έχουμε μία σύνδεση μεταξύ μας που δεν έχουν πολλοί,» είπε στην κάμερα ο Γκιστ, ενώ ο Νικ Καλάθης συμπλήρωσε πως «ο δεσμός και η εμπιστοσύνη που έχουμε ο ένας με τον άλλο είναι κάτι μοναδικό».

Για τον Αμερικανό ψηλό του Παναθηναϊκού, μίλησαν εκτός από τον Καλάθη και οι Κιθ Λάνγκφορντ, Ιωάννης Παπαϊωάννου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ