Σοκ με Παππά: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Σοκ με Παππά: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Απίστευτη ατυχία για τον Νίκο Παππά. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην προπόνηση, κάτι που σημαίνει ότι η χρονιά τελείωσε!

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Νίκου Παππά και του Παναθηναϊκού, με τον πιο σκληρό τρόπο. Σε μία εντελώς ανύποπτη φάση της τελευταίας προπόνησης πριν την αυριανή αναχώρηση για το Ισραήλ και το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ελληνας γκαρντ χτύπησε στο γόνατο και άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή, καθώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες. Και πλέον ξεκινάει μία εξαιρετικά δυσάρεστη και δύσκολη περίοδος για τον ίδιο, όπως για κάθε αθλητή.

Αυτή τη στιγμή άπαντες αναμένουν με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα, πώς θα αντιμετωπιστεί, αλλά και το χρονικό διάστημα που υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης ο παίκτης.

Οπως γίνει αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός χάνει έναν πολύ σημαντικό παίκτη για την περιφέρειά του. Με αποτέλεσμα το βάρος να πέφτει στους υπόλοιπους και περισσότερο στον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος θα πρέπει πλέον να δείξει ότι μπορεί να κάνει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε από τους Πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ