Ντίξον: «Είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια και φτάσαμε στη νίκη»

Ντίξον: «Είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια και φτάσαμε στη νίκη»

Ο εκ των πρωταγωνιστών της Φενερμπαχτσέ, Μπόμπι Ντίξον, μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ οι παίκτες της τούρκικης ομάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Τουρκία, με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την ήττα από την Φενερμπαχτσέ με 90-75, για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο εκ των πρωταγωνιστικών της τουρκικής ομάδας, Μπόμπι Ντίξον, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είχαν την απαιτούμενη ενέργεια και έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη. Παράλληλα, χαρακτήρισε σπουδαίο προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ, όπως επίσης και τον Βασίλη Σπανούλη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να νικήσουμε απόψε. Ο Ολυμπιακός είναι μία πραγματικά καλή ομάδα και ο Ντέιβιντ Μπλατ ένας σπουδαίος προπονητής. Είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια για να φτάσουμε στη νίκη».

Για την άμυνα πάνω στον Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Εγώ μπήκα και προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου παίζοντας σκληρή άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ