Ομπράντοβιτς: «Πολύ περήφανος για το πως παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ομπράντοβιτς: «Πολύ περήφανος για το πως παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ευχαριστημένος από τον τρόπου που αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό οι παίκτες του, έμεινε ο Σέρβος τεχνικός των Τούρκων.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε σχετικά εύκολα του Ολυμπιακού με 90-75 και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απένειμε εύσημα στους παίκτες του μετά το τέλος του ματς.

Μιλώντας στην κάμερα της Euroleague, ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα… «Είχαμε πει πως το βασικό θα ήταν να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε επιθετικά σε άμυνα και επίθεση και αυτό κάναμε. Οι παίκτες μου πάλεψαν από την αρχή ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε το παιχνίδι σε κανένα σημείο, ακόμη κι όταν διαμορφώθηκαν διαφορές πάνω από τους 20 πόντους και ήταν σημαντικό να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας ως το τέλος. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τον τρόπο που παίξαμε σήμερα».

Για την παρουσία του Έρικ Γκριν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε… «Πολλοί παίκτες έπαιξαν καλά. Όχι μόνο ο Γκριν. Πήγα καλά, σκόραρε, ήταν επιθετικός στην άμυνα. Και ο Ντίξον το ίδιο. Δεν αναφέρομαι συνήθως σε έναν παίκτη, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνω. Ο Βέσελι αγωνίστηκε σήμερα σχεδόν χωρίς προπόνηση, καθώς είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Ήθελε όμως να παίξει, είχε μεγάλη επιθυμία να βοηθήσει και αυτό έκανε σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ