Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές 92-84

Ρεάλ Μαδρίτης – Εφές 92-84

Παραλίγο η Εφές να φύγει από τη Μαδρίτη με μια τεράστια νίκη όμως ο ηγέτης της βασίλισσας ανέλαβε δράση την κατάλληλη στιγμή για να... επαναφέρει τα πράγματα στη θέση τους, σκοράροντας κατά... βούληση.

Η Εφές ήταν εξαιρετική για 35 λεπτά στη Μαδρίτη, «φλερτάροντας» με μια πολύ σημαντική νίκη μέσα στο «κάστρο» της Ρεάλ. Κάτι που δεν θα άρεσε καθόλου στον Ολυμπιακό. Κάπου εκεί όμως «εμφανίστηκε» ο σπουδαίος Σέρχιο Γιουλ  (είχε 0/7 τρίποντα ως εκείνο το σημείο) για να οδηγήσει την ομάδα του στο 92-84 με συνεχόμενες «βόμβες».

Ετσι η διαφορά του Ολυμπιακού με την Εφές παρέμεινε στη μία νίκη μετά και την ήττα των Πειραιωτών από τη Φενέρ νωρίτερα. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι έχουν 12-8, ενώ το συγκρότημα του Αταμάν 13-7.

Το ματς είχε χαρακτήρα ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του, με τους Τούρκους να δείχνουν εξαιρετικό πρόσωπο έχοντας υψηλά ποσοστά ευστοχίας τόσο δε δίποντα όσο και τρίποντα. Ετσι στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν μέχρι και με 5 πόντους (21-26 στο 22΄’), λαμβάνοντας επιθετικές λύσεις από τους Πλάις, Μίσιτς και Μότουμ. Η άμυνα τους όμως δεν ήταν το ίδιο καλή στο υπόλοιπο και έτσι η Ρεάλ που επανήλθε με Ταβάρες και Καμπάτσο πήγε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 42-42.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ρεάλ πάντως να έχει ένα μικρό προβάδισμα (55-51 και 70-65). Μπομπούα και Λάρκιν έφεραν το ματς στο ισόπαλο 72-72, επτά λεπτά πριν το φινάλε όμως κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο μεγάλος Γιουλ.

Ο Ισπανός σταρ των Μαδριλένων έβαλε οκτώ πόντους στη σειρά (δύο τρίποντα και ένα καλάθι) για να στείλει τη διαφορά στο πολύτιμο +8 (80-72), 4,5 λεπτά πριν το φινάλε!

Ουσιαστικά είχε φέρει την ομάδα του σε τροχιά νίκης, ενώ ο ίδιος με μία ακόμη τρίποντη βόμβα έκανε το 89-81 (περίπου 1,5 λεπτο πριν το τέλος) για να σφραγίσει το ροζ φύλλο για την ομάδα του!

Ο Γιουλ τελείωσε το ματς με 19 πόντους, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο εξαιρετικός Ράντολφ με 24! Θραύση από τη βασίλισσα με 14 επιθετικά ριμπάουντ, μόλις 2 η Εφές. Από πλευράς Τούρκων ο Μίσιτς είχε 21π., ο Πλάις πρόσθεσε 15, ενώ οι φιλοξενούμενοι μοίρασαν 23 ασίστ.

Πάντως και οι γηπεδούχοι δεν πήγαν πίσω, έχοντας 21 τις 5 ο Καμπάτσο και  άλλες τόσες ο σέντερ Αγιόν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ