Βεζένκοφ: «Πρώτα η Μπαρτσελόνα, μετά η τέταρτη θέση»

Βεζένκοφ: «Πρώτα η Μπαρτσελόνα, μετά η τέταρτη θέση»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για την παλιά του ομάδα και τόνισε ότι προέχει το παιχνίδι με τους Καταλανούς και μετά θα δουν στον Πειραιά την Αναντόλου Εφές

O Σάσα Βεζένκοφ ανακρίθηκε από τους δημοσιογράφους στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού αναφορικά με το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τους Ερυθρόλευκους.
Αναλυτικά ο φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά μίλησε:
Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλά.  Έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, πολύ σκληροί. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα, να προστατέψουμε την έδρα μας για να συνεχίσουμε αυτό που έχουνε ξεκινήσει»
Για το κλειδί της επιτυχίας του αγώνα της Πέμπτης: «Η σκληράδα που θα βγάλουμε στην άμυνα, ο ρυθμός του αγώνα και τα ριμπάουντ. Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που πάει σε κάθε ριμπάουντ, πολεμάει κάθε φάση, έχει παίκτες με πολύ μεγάλο ταλέντο, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, στον ρυθμό, να μην κάνουμε εύκολα λάθη και αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, θα έχουμε αισιόδοξο αποτέλεσμα».
Για την διαφορά σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι: «Πολύ διαφορετικό παιχνίδι από του πρώτου γύρου. Σε αυτό η Μπαρτσελόνα δεν έδειξε τι μπορεί να κάνει φέτος. Παίξαμε και εμείς πάρα πολύ καλά. Τώρα είναι τελείως διαφορετικό timing με τους ίδιους στόχους».
Για την τέταρτη θέση:  «Η Μπαρτσελόνα είναι πίσω μας αυτή τη στιγμή, οπότε δεν μπορούμε να κοιτάξουμε ούτε την Εφές ούτε τίποτα. Πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε διαφορά από την Μπαρτσελόνα και μετά να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε. Είναι ένα κλειδί, ένας τελικός για εμάς και πρέπει να είμαστε 100% πνευματικά και σωματικά έτοιμοι».
Για το πώς αισθάνεται: «Αισθάνομαι καλά, κάθε ευκαιρία είναι καλοδεχούμενη, τις περιμένω και θέλω να βοηθάω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι ,είτε είναι στην Euroleague είτε στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μου, η ομάδα να κερδίζει και να βοηθάω και εγώ»
Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα με την Μπαρτσελόνα:  «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, δεν το κρύβω, θέλω πολύ να κερδίσουμε, αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, να είμαι αισιόδοξος. Να κερδίσει η ομάδα, να βοηθήσω και εγώ και όλα θα είναι καλά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ