Πρίντεζης: «Θέλουμε τη νίκη, όσες φορές κοιτάξαμε παραπάνω προσγειωθήκαμε ανώμαλα»

Πρίντεζης: «Θέλουμε τη νίκη, όσες φορές κοιτάξαμε παραπάνω προσγειωθήκαμε ανώμαλα»

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει λόγος να βιάζεται ο κόσμος για το πλεονέκτημα έδρας

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αυριανό δύσκολο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (21.00), ενώ αποκάλυψε και τον καθοριστικό παράγοντα για τη νίκη.

Αρχικά ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε για την Μπάρτσα «Είναι σημαντικό παιχνίδι έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή με την Ευρωλίγκα, όπου έχουμε διανύσει τα 2/3 της regular season. Δεν κρίνεται τίποτα από αυτό το ματς, είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε. Εννοείται πως θέλουμε τη νίκη καθώς θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε την 5η θέση ή να πάμε ψηλότερα. Το παρελθόν όμως μας έχει διδάξει ότι όσες φορές κοιτάξαμε παραπάνω προσγειωθήκαμε ανώμαλα».

Για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα ο Πρίντεζης σχολίασε πως: «Η Μπαρτσελόνα παίζει καλύτερα, έχουν ρυθμό και είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Ο Ερτέλ είναι ο κινητήριος μοχλός τους, ο Τόμιτς και ο Χάνγκα αλλά και άλλοι είναι παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά.

Δεν μπορείς λοιπόν να εστιάσεις σε έναν μόνο παίκτη», ενώ πρόσθεσε για το «κλειδί» της αναμέτρησης ότι «Η νίκη θα εξαρτηθεί από τον έλεγχο του ρυθμού, τα ριμπάουντ, τις καλές άμυνες αλλά και τα λιγότερα λάθη. Αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς».

Τέλος ο «Πριντ» υποστήριξε ότι «Πάντα τα ριμπάουντ είναι σημαντικά. Το επιθετικό ριμπάουντ σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγξεις τις επιθέσεις και το αμυντικό ριμπάουντ σου δίνει την ευκαιρία να πας στον αιφνιδιασμό. Και τα δύο σου δίνουν την ευκαιρία να έχεις τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ