Οι διαιτητές του Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Οι διαιτητές του Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Έγιναν γνωστοί οι άρχοντες της αναμέτρησης στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας

Κομβικό είναι το αυριανό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό με την Μπαρτσελόνα, με τους Ερυθρόλευκους να αναζητούν τη νίκη για να κρατηθούν στο παιχνίδι του πλεονεκτήματος έδρας. Γνωστοί λοιπόν έγιναν οι διαιτητές για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ, όπου και θα σφυρίξουν ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Σέρβος Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς και ο Κροάτης Τόμισλαβ Χόρντοβ.

Αναφορικά με την παράδοση του κάθε διαιτητή, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουκρανός έχει σφυρίξει τους Ερυθρόλευκους στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (εντός έδρας ήττα 73-72) και την Μπαρτσελόνα στα ματς με την Χίμκι (εκτός έδρας νίκη 87-80), την Μπούντουτσνοστ (εκτός έδρας ήττα 67-64) και την Εφές (εντός έδρας νίκη 80-65).

Σχετικά με τον Γιόβτσιτς έχει διευθύνει τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Παναθηναϊκό (εντός έδρας νίκη 79-65), ενώ τους Καταλανούς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (εντός έδρας νίκη 74-58) και την Αρμάνι Μιλάνο (εκτός έδρας νίκη 90-85) την ώρα που ο Χόρντοβ έχει σφυρίξει τον Ολυμπιακό με την Εφές (εντός έδρας νίκη 88-81) και τους «μπλαουγκράνα» με την Αρμάνι Μιλάνο (εντός έδρας νίκη 90-80) και την Νταρουσάφακα (εντός έδρας νίκη 97-65).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ