Πέσιτς: «Πλήρης ομάδα ο Ολυμπιακός»

Πέσιτς: «Πλήρης ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα αποθέωσε τους Ερυθρόλευκους, για τους οποίους τόνισε ότι παρότι βρίσκονται σε μία νέα κατάσταση, παραμένουν ανταγωνιστικοί στο τοπ επίπεδο.

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ενόψει της αναμέτρησης του ΣΕΦ, το βράδυ της Πέμπτης (31/1, 21:00).

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι υπερπλήρεις και υποστήριξε ότι είναι άλλο παιχνίδι αυτό στο Φάληρο σε σχέση με την κόντρα στο Παλάου Μπλαουγκράνα.

Αναλυτικά ο Πέσιτς μίλησε:

– Για το παιχνίδι του ΣΕΦ: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Αθήνα. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκεί αλλά δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Μπαρτσελόνα που θα αγωνιστούμε στο ΣΕΦ με στόχο, φυσικά, την νίκη».

– Για τον Ολυμπιακό: «Αποδείξαμε και πέρσι πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι καινούρια κατάσταση αυτή που βιώνει ο Ολυμπιακός, με καινούριο προπονητή και αρκετούς νέους παίκτες. Έχουν αλλαγές στην φιλοσοφία τους, πρόκειται για μία πλήρη ομάδα, με ότι χρειάζεται για να ξεχωρίζει σε αυτό το επίπεδο. Μία ομάδα αθλητική που στο γήπεδο της παίζει transition τρέχει και πάει στα ριμπάουντ. Παίζει άμυνα man to man, αλλά πάντα ετοιμάζει κάτι σπέσιαλ σε κάθε παιχνίδι, όπως έκανε και στο πρώτο παιχνίδι απέναντι μας. Λίγο match up zone και στην επίθεση αλλάζουν κάποια πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι πάνω στην φιλοσοφία τους. Πάντα έχουν ένα νέο σχέδιο να παρουσιάσουν».

– Για την ομάδα του και το παιχνίδι του πρώτου γύρου: «Εμείς είμαστε διαφορετικής φιλοσοφίας ομάδα, δεν αλλάζουμε πολύ, όμως θα είμαστε έτοιμοι. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού μας ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτό το απαιτητικό παιχνίδι. Στο πρώτο ματς μας είχαν κερδίσει κάνοντας μεγάλη ζημιά στα ριμπάουντ. Με 21 χαμένα ριμπάουντ δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε ομάδα της Β’ Δανίας (!) ή ομάδα που έχει μόνο τμήμα χάντμπολ!»

– Για το δυνατό όπλο των ερυθρόλευκων: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση, όμως νομίζω θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

– Για την πρόκριση και το πλεονέκτημα της έδρας: «Αυτή τη στιγμή η πρόκριση είναι στα χέρια μας, το πλεονέκτημα της έδρας, όμως, όχι. Παιχνίδι με παιχνίδι το κοιτάζουμε, χρειαζόμαστε ακόμα κάποιες νίκες για την πρόκριση. Η θέση μας δεν είναι φανταστική αλλά δεν είναι και άσχημη, ειδικά αν την συγκρίνουμε με τις προηγούμενες χρονιές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ