Παντελίδης: «Ίσως το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Άρη συνολικά, αλλά δεν χρειάζεται ενθουσιασμός»

Παντελίδης: «Ίσως το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Άρη συνολικά, αλλά δεν χρειάζεται ενθουσιασμός»

Για τη σημαντική νίκη των κίτρινων κόντρα στην Ξάνθη τοποθετήθηκε ο Έλληνας τεχνικός, έχοντας ήδη στο μυαλό του το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί.

Στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά από μια αρνητική περίοδο με την καλή εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης, τονίζοντας παράλληλα πως πρέπει οι κίτρινοι να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, ενώ χαρακτήρισε το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δύσκολο και σημαντικό.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού: «Πετύχαμε μια νίκη, που εκτός από πανάξια, αν έπρεπε κάποιος κερδίσει ήμασταν εμείς, μπορούσε να πετύχουμε κι άλλο τέρμα και απειληθήκαμε πολύ λίγο. Η εικόνα της ομάδας και η αντίδραση στο προηγούμενο άσχημο αποτέλεσμα είναι ίδιον ομάδας με βαριά φανέλα, όπως η δική μας. Όταν έρχεσαι με την πλάτη στον τοίχο δείχνεις τι μπορείς να κάνεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Μόνο να χαμογελάσουμε μπορούμε, όχι να πανηγυρίσουμε, γιατί την Κυριακή έχουμε δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να νικήσουμε για να κοιτάξουμε παραπάνω».

Για το αν αισθάνεται ανακούφιση: «Αισθάνομαι σίγουρος γι’ αυτό που κάνω. Έχουμε πάει καλύτερα, όχι καλά. Αισθάνομαι δικαιωμένος με την εικόνα».

Για το τι άλλαξε και ήρθε η νίκη: «Είναι πολλά πράγματα, που μπορούν να αλλάξουν την εικόνα ενός αγώνα. Πόσο συγκεντρωμένος μπαίνεις. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε πόσο το θέλαμε. Στην Λιβαδειά δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα, εδώ το κάναμε από την αρχή. Γύρισε και ο Ματέο. Μας έδωσε βοήθεια ο Διαμαντόπουλος, τα παιδιά αριστερά. Πολλοί παίκτες έκαναν πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Είναι μια νέα ομάδα. Πρέπει να χτίσεις σιγά σιγά ένα καλύτερο αύριο. Η ομάδα δεν ξέρουμε πότε θα κάνει ξανά κοιλιά».

Για την αλλαγή του Λάρσον: «Δεν έχει κάτι σοβαρό. Κουράστηκε πολύ, είπε ότι μπορούσε να παίξει το πολύ πέντε λεπτά ακόμη».

Για τις φήμες αποχώρησής του: «Αν λένε οι παίκτες να φύγει ο προπονητής είναι λάθος. Δεν άκουσα τίποτα. Η δουλειά μου δεν είναι αυτή. Κάναμε ένα μικρό βηματάκι σήμερα. Συνολικά, μπορεί να είναι το καλύτερο φετινό παιχνίδι κατά την άποψή μου. Να προσπαθήσουμε από αύριο κιόλας να βελτιωθούμε. Δεν χρειάζεται ενθουσιασμός, δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Ξαναλέω, είναι σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το ντεμπούτο του Ρος: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει αρκετά. Πολύ καλή πρώτη εμφάνιση».

Για τις απουσίες ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο Γιουνές ακόμη δεν μπορεί, ο Βέλεθ δύσκολα, για τον Τόνσο θα δούμε, έπαιξε 70 λεπτά και επιβαρύνθηκε. Σημαντικό και σήμερα και την Κυριακή ότι είμαστε μια μέρα λιγότερο ξεκούραστοι από τον αντίπαλο. Να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ξεκουράσουμε τα παιδιά. Να μην αδειάσουν ψυχολογικά, ο ενθουσιασμός που εναλλάσσεται με την απογοήτευση να μην τα παρασύρει, να έχουν χαμηλά το κεφάλι».

Για το αν περιμένει κάποια προσθήκη στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου: «Μακάρι. Έχουμε ακόμη τόσες ώρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ