Πέσιτς: «Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για μας»

Πέσιτς: «Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για μας»

Χαρούμενος και ικανοποιημένος ήταν ο έμπειρος τεχνικός μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι οι παίκτες του κράτησαν τον Ολυμπιακό στους 55 πόντους.

Στην αυτοπεποίθηση και την υψηλού επιπέδου άμυνα της Μπαρτσελόνα, στάθηκε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, μετά την άνετη νίκη των «μπλαουγκράνα» επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

«Τι μπορεί να πει κανείς όταν κερδίζεις με 21 πόντους στο ΣΕΦ… », είπε αρχικά ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα και συνέχισε: «Κρατήσαμε τον Ολυμπιακό εδώ στους 55 πόντους και δεν χρειάζεται να αναλύουμε πολλά. Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε αυτοπεποίθηση και η αμυντική μας δουλειά ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ειδικά η άμυνά μας στο τρανζίσιον ήταν εξαιρετική, δεν δώσαμε εύκολους πόντους στον Ολυμπιακό, πήραμε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και στην επίθεση έχουμε ποιότητα στη ρακέτα με τον Τόμιτς και τον Σεραφέν, ενώ ο Σίνγκλετον βρήκε καλά σουτ και ήταν εύστοχος. Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για μας».

Σε ερώτηση για το αν η νίκη μπορεί να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο, απάντησε: «Κανείς δεν σκέφτεται ακόμη το Copa del Rey, παρότι στην Ισπανία είναι από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. Τώρα είναι σημαντικό να προσγειωθούμε και να εστιάσουμε στον αγώνα με την Τενερίφη, με ένα δύσκολο ταξίδι και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Το Κύπελλο αργεί ακόμη».

Για το σχόλιο του Σεραφέν πως ο ίδιος (σ.σ. ο Πέσιτς) έχει κάνει τη διαφορά στην Μπαρτσελόνα, δήλωσε: «Πρώτα από όλα ο ίδιος ο Σεραφέν είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση και μας έχει βοηθήσει πολύ. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και έχουν φιλοδοξίες, θέλουν να πετύχουν κάτι καλό φέτος. Έχουν επενδύσει το χρόνο τους και στις άσχημες στιγμές δεν τα παρατάνε. Είναι κανόνας του μπάσκετ και της ζωής, όταν επενδύεις θα βγεις κερδισμένος στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ