Στο… πόδι το ΟΑΚΑ για τον Καλάθη!

Στο… πόδι το ΟΑΚΑ για τον Καλάθη!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Εφές ο κόσμος του Παναθηναϊκού φώναξε ρυθμικά το όνομα του Νικ Καλάθη, με τον διεθνή γκαρντ να ανταποδίδει χειροκροτώντας.

Ο Νικ Καλάθης είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και το απέδειξε περίτρανα με την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο αποψινό παιχνίδι με την Εφές.

Ο διεθνής άσος πήρε από το χέρι το Τριφύλλι και τον οδήγησε σε μία τεράστια νίκη, με την οποία μένει ζωντανό στη μάχη για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Ελληνας γκαρντ απέναντι στην τούρκικη ομάδα άγγιξε το triple double, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, 13 ασίστ και 8 ριμπάουντ. Ο Καλάθης ισοπέδωσε την άμυνα της Εφές και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης, αλλά και το απλόχερο χειροκρότημα των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι φίλοι του Τριφυλλιού σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Καλάθη, με τον διεθνή άσο να ανταποδίδει χειροκροτώντας. Μια φανταστική εμφάνιση από τον Νικ, που έδειξε για μια ακόμα φορά τις ηγετικές του ικανότητες και ανάγκασε τον Αταμάν και τους παίκτες του να υποκλιθούν μπροστά του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ