Στο στόχαστρο της Μακάμπι ο Τεόντοσιτς (pic)

Στο στόχαστρο της Μακάμπι ο Τεόντοσιτς (pic)

Η Μακάμπι παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Μίλος Τεόντοσιτς και περιμένει να μείνει ελεύθερος από τους Κλίπερς για να καταθέσει πρόταση.

Το trade deadline στο ΝΒΑ λήγει σήμερα στις 22:00 (ώρα Ελλάδος) και είναι πολύ πιθανό οι Κλίπερς να αφήσουν ελεύθερο τον Μίλος Τεόντοσιτς. Αν συμβεί αυτό τότε η Μακάμπι θα καταθέσει πρόταση στον Σέρβο γκαρντ προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από 1,5 χρόνο στην Αμερική.

Όπως αναφέρει δημοσιογράφος του Sportando, η ομάδα του λαού παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του Τεόντοσιτς και περιμένει εντός της ημέρας να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα του Λος Άντζελες. Οι Κλίπερς «χτενίζουν» την αγορά για να ανταλλάξουν τον Σέρβο, αλλά δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο και με τα τωρινά δεδομένα, ο Τεόντοσιτς ενδέχεται να αποχωρήσει από το ΝΒΑ.

Εξάλλου έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος και δεν υπολογίζεται από τον Ντοκ Ρίβερς, ενώ και η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague.

https://twitter.com/paxer89/status/1093465108989337602

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ