Παπαπέτρου: «Να κάνουμε κι εμείς καμιά ασίστ στον Νικ»

Παπαπέτρου: «Να κάνουμε κι εμείς καμιά ασίστ στον Νικ»

Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στον εορτάζοντα σήμερα αρχηγό του, αλλά και στο ματς με τη Φενέρ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στην αμυντική προσπάθεια της ομάδας του και τις αλλαγές που έχει επιφέρει ο Ρικ Πιτίνο. Επίσης ευχήθηκε με τον… δικό του τρόπο στον Νικ Καλάθη που έχει σήμερα γενέθλια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Τουρκία:

«Πρέπει να είμαστε σταθεροί στο πλάνο και στις αρχές μας και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού, να μην χαλαρώσουμε στιγμή, ούτε δευτερόλεπτο. Η Φενέρ είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα με ταλέντο που μπορεί σε μικρό διάστημα να ξεφύγει στο σκορ. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Αν παίξουμε καλή άμυνα μπορούμε να σκοράρουμε στον αιφνιδιασμό και να φτάσουμε τους 80 πόντους. Είναι αρχή του προπονητή και νομίζω σωστή, να ξεκινάμε από την άμυνα. Έτσι μπορούμε να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε».

Για τον Βέσελι: «Είναι κομβική η απουσία του Βέσελι. Δεν έχει ποσότητα στις θέσεις 4-5 η Φενέρ. Νομίζω είναι καλό για εμάς και πρέπει όσο μπορούμε να τους φθείρουμε με φάουλ».

Για τους Καλάθη, Σλούκα: «Χρόνια Πολλά στον Νικ, μακάρι να του κάνουμε και εμείς καμιά ασίστ. Ο Σλούκας είναι καλός φίλος μου έξω από το παρκέ. Μέσα ο καθένας παλεύει για να φέρει την νίκη στην ομάδα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ