Για την υπέρβαση στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Για την υπέρβαση στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει (19:45) στην Πόλη τη Φενέρμπαχτσε σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν και ψάχνει την υπέρβαση που θα τον βάλει για τα καλά στο «κόλπο» της οκτάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη όπου και θα αντιμετωπίσει απόψε (19:45) την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε σε μια δοκιμασία που αν βγει νικητής θα επιστρέψει για τα καλά στη μάχη της οκτάδας.

Οι πράσινοι σαφώς και έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην πληρέστερη ομάδα της Euroleague, όμως δεν γίνεται να μην κυνηγήσει το παιχνίδι, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο βρίσκεται εκτός οκτάδας και θέλει επιτέλους ένα διπλό που πιθανότατα θα είναι και το κορυφαίο του τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια. Ο Αμερικανός τεχνικός  αναμένεται να έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Τζέιμς Γκιστ, ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κιθ Λάνγκφορντ. Παράλληλα στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Έιντριαν Πέιν που ήταν άρρωστος στο παιχνίδι με την Κύμη.

Από την άλλη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία, Γιαν Βέσελι που θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες. Κατά τα άλλα η τούρκικη ομάδα θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και να εκμεταλλευτεί πιθανή ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται μια νίκη πίσω και παίζει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, και πέρα από το ντέρμπι της ΤΣΣΚΑ με την Ρέαλ,  υπάρχει και το παιχνίδι της Μπασκόνια με την Μπάγερν, με τις δύο ομάδες να έχουν τους ίδιους στόχους με τον Παναθηναϊκό. Τέλος στο τέταρτο παιχνίδι της ημέρας η Αρμάνι Μιλάνο των Τζέιμς και Νάναλι υποδέχεται την ουραγό Νταρουσάφακα σε ένα must win παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης 19:00
Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός 19:45
Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου 21:30
Αρμάνι Μιλάνο – Νταρουσάφακα 21:45

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ