Ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς, ο τελευταίος που κέρδισε τη Φενέρ στην Πόλη

Ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς, ο τελευταίος που κέρδισε τη Φενέρ στην Πόλη

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Φενέρ (08/02, 19.45), με την τελευταία του εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Τούρκους να είναι επί εποχής... Ομπράντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Πόλη από τη Φενέρμπαχτσε για τη 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με στόχο να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στα play off. Οι «πράσινοι» αναζητούν μια υπέρβαση στην Τουρκία δεδομένων των συνθηκών, ενώ και η παράδοση δεν είναι με το μέρος τους.

Το «τριφύλλι» τη φετινή χρονιά είναι η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, ενώ η Φενέρ βρίσκεται σε εντελώς…αντίθετη ροή, καθώς παραμένει αήττητη στην Τουρκία, μετρώντας μάλιστα το απόλυτο σε 10 παιχνίδια.

Τηρουμένων των αναλογιών, το έργο του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ως υπέρβαση, όμως το ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι η αρνητική παράδοση των τελευταίων χρόνων στα εκτός έδρας παιχνίδια με την τουρκική ομάδα.

Συγκεκριμένα, το τριφύλλι έχει να εκπορθήσει το Ulker Sports and Event Hall από το 2012, όταν ακόμα βρισκόταν στον πάγκο του ο…νυν τεχνικός της Φενέρ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να επικρατήσει τότε με 77 – 56, όμως τα αποτελέσματα που ακολούθησαν δεν ήταν και τα… καλύτερα. Έκτοτε οι «πράσινοι» μετρούν ένα αρνητικό σερί με 7-0 ήττες στην Τουρκία και σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να το επεκτείνουν.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ