Παναγιωτόπουλος: «Τραγική εμφάνιση, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά…»

Παναγιωτόπουλος: «Τραγική εμφάνιση, πρέπει να βελτιώσουμε πολλά…»

Απογοητευμένος ήταν ο βοηθός του Ρικ Πιτίνο μετά την τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Πόλη και την βαριά ήττα από την Φενερμπαχτσέ.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού η βαριά ήττα από την Φενέρ στην Πόλη με 85-66 για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο βοηθός του Ρικ Πιτίνο, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι Πράσινοι πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση και αντιμετώπισαν προβλήματα σε όλους τους τομείς.

«Τραγική εμφάνιση, δεν υπάρχουν σχόλια. Ήμασταν πολύ κακοί, ειδικά μετά το πρώτο επτάλεπτο. Σε όλους τους τομείς είχαμε προβλήματα. Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά σε καταστάσεις που απαγορεύεται κάτι τέτοιο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε κάτι. Η ομάδα ήταν πολύ κακή.

Τα περιθώρια τα φτιάχνεις εσύ. Πρέπει να βελτιωθούμε για να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε, μέρα με την ημέρα, προπόνηση με την προπόνηση», είπε αρχικά.

Για την εμφάνιση του Κιλπάτρικ, ανέφερε: «Ο Σον έδειξε κάποια στοιχεία από το παιχνίδι του. Το θέμα είναι πως πολλές φορές πρέπει να εστιάζεις στα αρνητικά για να γίνεσαι καλύτερος. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ