Ομπράντοβιτς: «Είχαμε τον έλεγχο, δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να τρέξει»

Ομπράντοβιτς: «Είχαμε τον έλεγχο, δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να τρέξει»

Ο Σέρβος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η Φενερμπαχτσέ «ξέσπασε» στον Παναθηναϊκό (85-66) μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να δηλώνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι παίκτες του έπαιξαν πολύ καλά, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Παράλληλα, ανέφερε ότι η Φενέρ «έκοψε» τους αιφνιδιασμούς του Παναθηναϊκού και δεν άφησε τους Πράσινους να τρέξουν, γεγονός που αποδυνάμωσε πολύ το Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο κεντρικός μας στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν να βρεθούμε στους πρώτους οκτώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες για ό,τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Παίξαμε καλά σήμερα, ήταν απαραίτητο να σταματήσουμε το παιχνίδι τους στον αιφνιδιασμό και πιστεύω πως αυτό ήταν το κλειδί.

Δεν είχαμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος, αυτό τους έκοψε τις ευκαιρίες για τρέξιμο. Είχαμε πει ότι θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Νικολό Μέλι πάντα δουλεύει σκληρά για την ομάδα, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Δεν έχει σημασία αν σκοράρει», ανέφερε ο τεχνικός της Φενέρ μετά το τέλος του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ