Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου 76-68

Μπασκόνια – Μπάγερν Μονάχου 76-68

Νίκη διπλής σημασίας για τους Βάσκους, καθώς κάλυψαν και τη διαφορά των έξι πόντων με τους οποίους είχαν ηττηθεί στο ματς του πρώτου γύρου.

Παρότι έπαιξε με τις σημαντικές απουσίες των Σενγκέλια και Γκρέιντζερ, η Μπασκόνια επικράτησε στη Βιτόρια της Μπάγερν με 76-68 για την 22η αγωνιστική. Στο 11-11 οι Βάσκοι, στο ίδιο ρεκόρ και οι Γερμανοί,, με τους Ισπανούς να καλύπτουν και τη διαφορά των 6 πόντων με την οποία είχαν ηττηθεί (77-71)στο Μόναχο.

Οσον αφορά την εικόνα του ματς, είχαμε ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια, με τους γηπεδούχους να έχουν πάντως μια μικρή διαφορά 2-6 πόντους στο μεγαλύτερο διάστημα.

Το ημίχρονο έληξε στο 38-37 με τη Μπασκόνια να είναι πιο αποτελεσματική στην επίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο σημειώνοντας 21 πόντους. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν για πρώτη φορά στο +10 (72-62), μετά από καλάθι του Πουαριέ, 2,5 λεπτά πριν το φινάλε.

Κάποια λάθη όμως λίγο έλειψε να τους στοιχίσουν τη νίκη, τελικά όμως άντεξαν. Μάλιστα ο Πουαριέ με καλάθι στην εκπνοή έγραψε αυτό το άκρως πολύτιμο +8, χαρίζοντας και την ισοβαθμία στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ