Ψάχνει διπλό… τετράδας ο Ολυμπιακός

Ψάχνει διπλό… τετράδας ο Ολυμπιακός

Η Euroleague επιστρέφει μετά από δύο βδομάδες και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην αγαπημένη του Πόλη για να αντιμετωπίσει την Εφές σε ένα ματς που θέλει νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την τετράδα.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση στην Euroleague, μετά από όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως μετά την απόφαση να αποχωρήσει από τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη στην Κωνσταντινούπολη, όπου απόψε (19:30) αντιμετωπίζουν την Εφές σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση για τη μάχη που δίνει για την κατάληψη της τέταρτης θέσης.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για το πλεονέκτημα έδρας, καθώς σε περίπτωση ήττας από τους Τούρκους θα μείνει πολύ πίσω και θα παλέψει για την πρόκριση στα playoff.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός των Πειραιωτών δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Σπανούλη που είναι τραυματίας. Κατά τα άλλα όλοι οι υπόλοιποι είναι πανέτοιμοι και προετοιμασμένοι για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την τετράδα, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει κι ένα τέλος στο κακό ευρωπαϊκό σερί που έχει.

Όσον αφορά την Εφές, έχασε το Κύπελλο Τουρκίας από τη Φενέρ την περασμένη Κυριακή, όμως είχε χρόνο να προετοιμαστεί για έναν «τελικό» όπως χαρακτηρίζεται στην ομάδα. Ο Εργκίν Αταμάν είχε να αντιμετωπίσει μέσα στη βδομάδα έναν τραυματισμό του Άντριαν Μόερμαν, όμως τελικά θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των Τούρκων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:
Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Γκραν Κανάρια
19:30 Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός
21:45 Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ
22:00 Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου

19:15 Νταρουσάφακα – Φενέρμπαχτσε
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπουντούτσνοστ
21:00 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Χίμκι
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Και η βαθμολογία: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ