Ολυμπιακός: Ατομικό ο Σπανούλης, εκτός οι διεθνείς και οι έφηβοι

Ολυμπιακός: Ατομικό ο Σπανούλης, εκτός οι διεθνείς και οι έφηβοι

Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ

Μετά από δύο μέρες ρεπό και ξεκούρασης, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την κόντρα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ την προσεχή Παρασκευή (01/03). Οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν αυτό το παιχνίδι ως υψίστης σημασίας για τη συνέχεια τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ειδικά μετά τα τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην διοργάνωση.

Αναφορικά με την προπόνηση της ομάδας, ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε αρκετές απουσίες στην επιστροφή της ομάδας από το διήμερο ρεπό.

Χωρίς τους Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιάνις Τίμα και Νίκολα Μιλουτίνοφ (απουσιάσαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους) και χωρίς τους Έφηβους Ποκουσέφσκι, Τσουμάνη και Ζευγαρά (ήταν στο Βελιγράδι για το Euroleague Basketball ADIDAS Next Generation Tournament), πραγματοποιήθηκε η σημερινή (24/02) προπόνηση των Ερυθρολεύκων.

Όσο για τον Βασίλη Σπανούλη; Ο αρχηγός του Ολυμπιακού προχώρησε σε ατομικό πρόγραμμα και θα προσπαθήσει σιγά σιγά να καλύψει το χαμένο έδαφος για να επιστρέψει γρήγορα στην αγωνιστική δράση. Σίγουρα δεν θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ και θα το… παλέψει για το ματς με την Μπούντουτσνοστ, αν και οι πιθανότητες δεν είναι και υπέρ του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ