Επιστροφή Μιλουτίνοφ, μέρος της προπόνησης ο Σπανούλης

Επιστροφή Μιλουτίνοφ, μέρος της προπόνησης ο Σπανούλης

Ο Σέρβος σέντερ επέστρεψε μετά τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, καλύτερα πηγαίνει ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων και έχει ελπίδες για ΤΣΣΚΑ

Την ώρα που στον Ολυμπιακό είναι σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με τον τραυματισμό του Γιάνις Στρέλνιεκς, δύο θετικά υπήρξαν στην προπόνηση της ομάδας στο ΣΕΦ το μεσημέρι της Τρίτης.

Συγκεκριμένα ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να επιστρέφει χωρίς κάποιο πρόβλημα από τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και την πρόκριση του στο παγκόσμιο της Κίνας.

Μαζί του; Ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα έβγαλε μέρος της προπόνησης των Ερυθρολεύκων, τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, βάζει και αυτός υποψηφιότητα για την 12αδα απέναντι στην ομάδα από την Μόσχα, σε έναν κρίσιμο αγώνα που θα κρίνει πολλά για την κατάταξη του Ολυμπιακού στην βαθμολογία και την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/02) αναμένονται και νέες πληροφορίες για την κατάσταση του Γιάνις Στρέλνιεκς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ