Γκραν Κανάρια: Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Φίσερ (pic)

Γκραν Κανάρια: Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Φίσερ (pic)

Ο 24χρονος σέντερ θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από τις ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο.  

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Γκραν Κανάρια στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς ο Λιουκ Φίσερ έχει ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο και θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Ο 24χρονος σέντερ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική ομάδα στην ανάρτησή της στα social media, τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από τις ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο.

Ο Φίσερ, ο οποίος έχει διαβατήριο Αρμενίας, σε 13 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στη φετινή Ευρωλίγκα έχει μέσο όρο 3,6 πόντους και 2 ριμπάουντ. Ο 24χρονος μπορεί να μην παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, θα αγωνιστούν κανονικά οι Ουίλι και Τζέφερσον.

Οι δύο παίκτες αποκτήθηκαν πρόσφατα από την ομάδα του Βίκτορ Γκαρσία και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους για το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ