Πιτίνο: «Έχει τεράστιο πάθος για τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος»

Πιτίνο: «Έχει τεράστιο πάθος για τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το πάθος του για τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στην Ελλάδα και το μέλλον του στο τριφύλλι.

Ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο Ringer όπου κι αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο μέλλον του στο τριφύλλι.

Ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε πως δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει για εκείνον μετά το καλοκαίρι και αν θα παραμείνει στους πράσινους, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Πιτίνο υπογράμμισε πως ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έχει πάθος με το μπάσκετ και τον σύλλογο και θέλει απεγνωσμένα να κερδίζει, για αυτό και χαλάει μια περιουσία κάθε χρόνο για το τριφύλλι.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Πιτίνο:

«Κάποια πράγματα τα βλέπεις μόνο στην Ελλάδα», αναφέρει ο Πιτίνο σχετικά με την αντιπαλότητα των αιωνίων, μέχρι και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι οπαδοί στο δρόμο.

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τονίζει: «Παίζει έναν ρόλο. Από κοντά είναι τελείως διαφορετικός, ένας καλοκάγαθος άνθρωπος. Έχει δημιουργήσει μια εικόνα λόγω του Scarface. Όμως στην πραγματικότητα είναι ένας business man. Χάνει μια περιουσία κάθε χρόνο. Το κάνει γιατί αγαπά τον Παναθηναϊκό. Έχει τεράστιο πάθος γι’ αυτόν. Θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει. Νομίζω ότι δεν του πολυαρέσουν οι διαιτητές».

Για την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον οπαδό του Ολυμπιακού που του είχε κάνει επίθεση στο ΣΕΦ, αναφέρει χαριτολογώντας: «Αυτός ο τύπος θα εμφανιστεί μετά από έξι μήνες με δύο σπασμένα χέρια».

Για το λόγο που αποφάσισε να πει το ναι στον Παναθηναϊκό: «Δεν κατηγορώ το Λούιβιλ για την απόλυσή μου, αλλά για τον τρόπο που έγινε. Μου έλειπε το μπάσκετ. Πάντα ήμουν πολύ θετικός άνθρωπος και μισούσα το γεγονός ότι είχα γίνει πικρόχολος. Ήθελα να ξεφύγω από αυτό. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είπα το ναι στον Παναθηναϊκό. Καθόμουν στο σπίτι, έβλεπα μπάσκετ και ήμουν πικραμένος. Αυτό δεν είναι καθόλου υγιές».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: «Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι πολύ καλές, είναι λιγοστές».

Για το All Star Game τόνισε: «Προσπάθησα να απαλλαγώ από την υποχρέωση του All Star Game, αλλά μου είπαν πως θα με τιμωρούσαν με δύο αγώνες».

Για το μέλλον του δεν αποκλείει τίποτα: «Είναι ένα ωραίο μέρος, γιατί δεν ξέρω πού θα είμαι σε έναν μήνα. Ξέρω πως θα είμαι εδώ, αλλά δεν έχω ιδέα τι ακολουθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ