Γκαρθία: «Έχουμε πολλά προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού»

Γκαρθία: «Έχουμε πολλά προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού»

Ο Βίκτορ Γκαρθία μίλησε για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γκραν Κανάρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η Γκραν Κανάρια αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό εντός έδρας και ο Βίκτορ Γκαρθία αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των Ισπανών κόντρα στους πράσινους.

Ο τεχνικός της ομάδας των Κανάριων Νήσων στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως η ομάδα του αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και θα έχει αρκετές απουσίες κόντρα στο τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ο Πασέτσνικς και ο Φίσερ είναι εδώ και καιρό τραυματίας, ενώ ο Μπάες δεν έχει προπονηθεί καθόλου αυτή την εβδομάδα και επίσης δεν τον υπολογίζουμε. Ο Τιλί είναι αμφίβολος λόγω γαστρεντερίτιδας και ο Όλιβερ δεν έχει ακόμη αναρρώσει πλήρως», τόνισε ο προπονητής της Γκραν Κανάρια, Βίκτορ Γκαρθία.

«Λόγω των απωλειών που έχουμε κοντά στο καλάθι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αμέσως και όχι σταδιακά, όπως θα προτιμούσαμε, τους Γουάιλι και Τζέφερσον που πρόσφατα αποκτήσαμε», πρόσθεσε.

Για τον Παναθηναϊκό: «Μας ανησυχούν πολλά από τον αντίπαλό μας, όχι μόνο ο Καλάθης, αν και όλοι μας οι μεγάλοι αντίπαλοι έχουν σπουδαίους γκαρντ, όπως ο Σέρχιο στην ΤΣΣΚΑ ή ο Τζέιμς στην Αρμάνι. Ο Παναθηναϊκός παίζει με έναν απλό αλλά ξεκάθαρο τρόπο. Ο Καλάθης κατευθύνει όλη την ομάδα, αλλά διαθέτουν και άλλους παίκτες υψηλού επιπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ