Ζήσης : «Δύσκολο να σταματήσεις την ΤΣΣΚΑ»

Ζήσης : «Δύσκολο να σταματήσεις την ΤΣΣΚΑ»

Η Μπάμπεργκ θα πρέπει να κάνει την καλύτερή της εμφάνιση άμα θέλει να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως είπε ο Νίκος Ζήσης για το παιχνίδι των δύο ομάδων.

Καθόλου εύκολη δεν θα είναι η αποστολή της Μπάμπεργκ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς υποδέχεται στην Γερμανία την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γι’ αυτό το λόγο ο Νίκος Ζήσης δήλωσε πως αυτός και η υπόλοιπη ομάδα της Μπάμπεργκ θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την καλύτερή τους εμφάνιση. Επίσης ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε πως οι Ρώσοι έχουν την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας και πως είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπιστούν.

Η Μπάμπεργκ με ρεκόρ 5-5 βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πρώτη μαζί με τον Ολυμπιακό με 8-2.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Ζήσης:

«Η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, όπως ισχύει και κάθε χρόνο. Πρώτα απ’ όλα, είναι δύσκολο να την σταματήσεις, καθώς διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Euroleague. Έχουμε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες που λείπουν. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντί τους, ακόμη και με πλήρη ομάδα. Ωστόσο, όταν παίζεις με τον καλύτερο, θες να παρουσιάζεις κι εσύ το καλύτερο δυνατό πρόσωπο. Βελτιωνόμαστε, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Έτσι, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσα πιο καλά γίνεται κόντρα στους καλύτερους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ