Ιτούδης: «Έχει πνεύμα μαχητή και ποιότητα ο Ολυμπιακός»

Ιτούδης: «Έχει πνεύμα μαχητή και ποιότητα ο Ολυμπιακός»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι το ΣΕΦ είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη και ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα με πνεύμα μαχητή.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε ότι το ΣΕΦ είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ΤΣΣΚΑ δεν πρόκειται να επαναπαυτεί από τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες των ερυθρόλευκων, ενώ υπογράμμισες πως ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίκτες και μαχητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ερχόμαστε να παίξουμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ευέλικτη ομάδα, γνωρίζει καλά το παιχνίδι και διαθέτει πολλά «όπλα», ταλέντο και ποιότητα. Επίσης οι παίκτες του έχουν πνεύμα μαχητή! Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε στο γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας έκαναν κάποιες ήττες πρόσφατα. Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο ματς. Η ομάδα μας διαθέτει επίσης ποιότητα και το αποδείξαμε στα «μεγάλα» ματς. Ετοιμαζόμαστε για μάχη και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ