Πρίντεζης: 6oς ριμπάουντερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας

Πρίντεζης: 6oς ριμπάουντερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών ξεπέρασε τον Γκονλούμ και ανέβηκε στην 6η θέση με τους καλύτερους ριμπάουντερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ενώ πλέον κυνηγάει τον 5ο Τουρκσάν.

Μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη είναι οι ηγέτες του Ολυμπιακού. Οι παίκτες που βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα και όλα αυτά τα χρόνια έχουν οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους σε σπουδαίες νίκες και δεκάδες τρόπαια. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος στον αποψινό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέγραψε ένα ακόμα σημαντικό επίτευγμα.

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών ξεπέρασε στη λίστα με τους κορυφαίους ριμπάουντερ της Ευρωλίγκας τον Γκονλούμ και ανέβηκε στην 6η θέση, ενώ πλέον κυνηγάει τον Τουρκσάν.

Ο Γιώργος Πρίντεζης χρειαζόταν τρία ριμπάουντ στο αποψινό ματς με την ΤΣΣΚΑ για να ξεπεράσει τον άλλοτε παίκτη των Φενέρ και Εφές και τα κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία.  Συγκεκριμένα, με τα τρία ριμπάουντ που «κατέβασε» έφτασε τα 1.190, ξεπερνώντας τον Γκονλούμ που έχει 1.189, ενώ ο 5ος Τουρκσάν, μετράει 1.287 ριμπάουντ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δείτε τη σχετική λίστα πριν το αποψινό παιχνίδι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ