Αποκάλυψη Χάκετ: «Αν είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό δεν θα πήγαινα στην ΤΣΣΚΑ»

Αποκάλυψη Χάκετ: «Αν είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό δεν θα πήγαινα στην ΤΣΣΚΑ»

Ο Αμερικανοϊταλός γκαρντ μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τόνισε ότι δεν θα έλεγε όχι εάν τον προσέγγιζαν οι Ερυθρόλευκοι το καλοκαίρι.

Αγάπησε τον Ολυμπιακό με όλη την καρδιά του και το δείχνει όπου σταθεί και βρεθεί. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποκάλυψε ότι εάν το καλοκαίρι ερχόταν πρόταση από τους Ερυθρόλευκους, σίγουρα θα έλεγε το «ναι» απορρίπτοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παράλληλη μίλησε για το πώς περνάει στην Μόσχα, την ρώσικη ομάδα και τον Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά ο Χάκετ μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Κάναμε έναν εξαιρετικό αγώνα, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όταν η άμυνά μας έγινε πιεστική και η κυκλοφορία της μπάλας έγινε γρήγορη ώστε να δημιουργήσουμε πλεονεκτήματα. «Χτίσαμε» πρωτοπορία με μεγάλη διαφορά, την οποία και διατηρήσαμε μέχρι τέλους. Είμαστε σε καλό momentum και συνεχίζουμε να παλεύουμε, καθώς στις πρώτες θέσεις είμαστε κοντά με άλλες ομάδες. Και τώρα μένουμε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι μας»

Για την επιστροφή στο ΣΕΦ:

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να επιστρέφω στο ΣΕΦ, να συνομιλώ με τους φιλάθλους. Είχαμε «χτίσει» μια ξεχωριστή σχέση και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Για την εμπειρία να αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ:

«Είναι ευλογία! Ευλογία! Να φοράω τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ, να έχω τη δυνατότητα να δουλεύω με τόσο μεγάλους παίκτες, όπως ο Νάντο (σ.σ. ντε Κολό), ο Κόρεϊ (Χίγκινς), ο Σέρχιο (Ροντρίγκεθ), με βοηθά να εξελίσσομαι και να βελτιώνομαι ο ίδιος ως παίκτης. Είμαι πολύ αφοσιωμένος, δουλεύω σκληρά, μένω συγκεντρωμένος με στόχο να γίνομαι όλο και καλύτερος».

Για τη συνεργασία του με τον κόουτς Ιτούδη:

«Τι να πω για τον Δημήτρη Ιτούδη; Είναι ένας από τους προπονητές με τoυς περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Euroleague (μαζί με αυτούς που είχε ως βοηθός του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς). Είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός προπονητής, σαφής και ξεκάθαρος ως προς το τι ζητά, αλλά και ως προς τις προπονητικές μεθόδους του. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω υπό τις οδηγίες του».

Για το κρύο της Μόσχας:

«Είναι ΟΚ! Το αντιμετωπίζω. Ήμουν στο Μπάμπεργκ πέρυσι!» (γελάει)

Τέλος, όσον αφορά το αν του έγινε πρόταση από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και γιατί υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ:

«Κατηγορηματικά όχι! Πιστεύετε πως θα την απέρριπτα; Όχι! Πιστεύετε πως θα υπέγραφα στην ΤΣΣΚΑ, αν είχα πρόταση από τον Ολυμπιακό;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ