Ολυμπιακός: Με 13 παίκτες στο Μαυροβούνιο

Ολυμπιακός: Με 13 παίκτες στο Μαυροβούνιο

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Γιάνις Στρέλνιεκς – «Τελικός» το παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ για τους Ερυθρόλευκους, που μετρούν πέντε σερί ήττες στην Ευρωλίγκα.

Με 13 παίκτες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για την Ποντγκόριτσα, όπου την Παρασκευή (8/3, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Μπούντουτσνοστ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε όλους τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Βασίλη Σπανούλη, να βγάζουν το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης (6/3), πλην όμως του Γιάνις Στρέλνιεκς που έχει τεθεί εκτός με θλάση. Μετά από πέντε διαδοχικές ήττες, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλη επιλογή… από τη νίκη απέναντι στην προτελευταία στο βαθμολογικό πίνακα, Μπούντουτσνοστ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, εξαιτίας της οποίας από 4ος στη βαθμολογία της Euroleague κατρακύλησε στην 8η θέση (ουσιαστικά βρίσκεται στην 7η, ισόβαθμος με Μπασκόνια και Μπάγερν Μονάχου).

Ο Μπλατ, αποφάσισε, λοιπόν να πάρει μαζί του 13 παίκτες και θα κρίνει στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου, ποιος θα μείνει εκτός δωδεκάδας. Την Πέμπτη (7/3), η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 9:45 το πρωί. Η πτήση για το Μαυροβούνιο είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ