Πιτίνο: «Ο Παπαγιάννης μπορεί να είναι εκ των κορυφαίων»

Πιτίνο: «Ο Παπαγιάννης μπορεί να είναι εκ των κορυφαίων»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού «έβγαλε το καπέλο» του στον νεαρό σέντερ για την εμφάνισή του.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια ακόμα εκτός έδρας νίκη και να διατηρήσει ακέραιες τις λεπίδες του για να περάσει στα πλέι οφ. Ο Ρικ Πιτίνο είχε να πει τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος πράγματι ήταν η «αποκάλυψη» του αποψινού παιχνιδιού.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο 66χρονος προπονητής μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στην έδρα της Νταρουσάφακα:

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Έχω ξεχωριστή σχέση μαζί του. Του είπα ότι μπορεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρωλίγκα. Θέλω να τον βλέπω να κάνει double-doubles. Το έκανε αυτό για εμάς με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 κοψίματα».

Για το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα: «Θέλαμε να έχουμε πολλά κλεψίματα. Ξέρουμε πως δεν είμαστε εξαιρετικοί σουτέρ. Βάζουμε την μπάλα μέσα, την βάζαμε όλο το βράδυ.

Είχαμε υψηλά ποσοστά και παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Βρήκαμε αιφνιδιασμούς. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα μπάσκετ. Πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου».

Για την Τουρκία: «Είναι μια όμορφη χώρα. Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι εδώ, αλλά η πρώτη που έρχομαι στην ευρωπαϊκή πλευρά. Ήταν απολαυστικά. Αν εξαιρέσεις την κίνηση, όλα είναι ωραία. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου, στην Νέα Υόρκη, λόγω της κίνησης. Ο κόσμος είναι ωραίος εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ