Βαθμολογία Ευρωλίγκας: 10ος σε τριπλή ισοβαθμία ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: 10ος σε τριπλή ισοβαθμία ο Παναθηναϊκός

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή του πρώτου μισού της 25ης αγωνιστικής.

Οσο νικάει ελπίζει… Ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Παναθηναϊκός πέρασε… αέρα από την έδρα της Νταρουσάφακα επικρατώντας με 91-67.

Ετσι η ομάδα του Ρικ Πιτίνο βελτίωσε το ρεκόρ της στο 12-13 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην 8άδα της κανονικής περιόδου. Με τη νίκη αυτή το τριφύλλι ανέβηκε μία θέση σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική και πλέον είναι στη 10η.

Βεβαίως βρίσκεται σε μια πολύ λεπτή «ισορροπία», καθώς τον ίδιο απολογισμό έχουν πλέον η Μακάμπι που πέρασε στην 9η θέση και η Μπάγερν που έπεσε στην 11η!

Κι αυτό καθώς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 77-70 επί των Γερμάνων, χάρη στην οποία μπήκε γερά στο «κόλπο» της πρόκρισης!

Εξάλλου, στη μάχη της κορυφής, η Ρεάλ «ισοπέδωσε» την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε με 101-86, μείωσε την απόσταση που τις χωρίζει στις δύο νίκες, ενώ πήρε και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Από εκει και πέρα, και πέρα η Ζαλγκίρις Κάουνας «ξέσπασε» στην Γκραν Κανάρια με 98-64, πήγε στο 10-15, όμως οι ελπίδες που έχει πρόκριση η ομάδα του Σάρας, παραμένουν λίγες.

Να σημειώσουμε τέλος ότι ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Παρασκευή (8/3) παίζει στο Μαυροβούνιο με τη Μπουντούτσνοστ, έχει απολογισμό 12-12. Ετσι η ομάδα του Μπλατ θέλει πάση θυσία τη νίκη έτσι ώστε να μην μπλέξει σε… περίεργες ισοβάθμιες.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 7/3
Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός 67-91
Ζαλγκίρις Κάουνας – Γκραν Κανάρια 98-64
Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Τελ Αβίβ 70-77
Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε 101-86

Παρασκευή 8/3
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αρμάνι Μιλάνο 19:00
Εφές – Μπαρτσελόνα 19:30
Μπουντούτσνοστ – Ολυμπιακός 20:00
Μπασκόνια – Χίμκι 21:30

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ