Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό

Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά μετά από ένα σερί πέντε ηττών αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Μπούντουτσνοστ στην Ποντγκόριτσα για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός των πέντε σερί ηττών δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από το θετικό στην Ποντγκόριτσα απόψε (20:00 novasports1 HD) απέναντι στην Μπούντουτσνοστ, για να μη βρεθεί… εκτός οκτάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν μια περίοδο αγωνιστικής κάμψης καθώς από την τέταρτη θέση που δίνει πλεονέκτημα στα πλέι οφ, κατρακύλησαν στην όγδοη και δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στην 8αδα.

Ουσιαστικά, ισοβαθμεί στην έβδομη με τις Μπασκόνια και Μπάγερν Μονάχου. Αν ηττηθεί, όμως από την Μπούντουτσνοστ, κινδυνεύει να μείνει ένατος. Το κλειστό Μοράνα της Ποντγκόριτσα έχει τη φήμη δύσκολης έδρας και λίγοι έχουν καταφέρει να αποδράσουν από τους αντιπάλους της ομάδας του Γιάσμιν Ρέπεσα.

Δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς από πλευράς Ολυμπιακού που καλείται να κάνει… restart και να επιδοθεί σε σερί νικών, αν θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, όταν «πέφτει η αυλαία» της κανονικής περιόδου, με τη διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ προπόνησε χθες τους 13 παίκτες του στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι στην Ποντγκόριτσα, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ