Κεμζούρα: «Πολύ καλή δουλειά του Μάντζαρη στον Κόουλ»

Κεμζούρα: «Πολύ καλή δουλειά του Μάντζαρη στον Κόουλ»

Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την εξουδετέρωση του Νόρις Κόουλ από τον Έλληνα γκαρντ στη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα εξήρε την απόδοση του Μάντζαρη και την δουλειά που έκανε επάνω στον Νόρις Κόουλ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Ποντγκόριτσα.

Ο βοηθός προπονητή του Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε μετά από το παιχνίδι ότι: «Δουλεύουμε για κάθε ματς ξεχωριστά, δεν κοιτάζουμε μακριά. Είμαστε χαρούμενοι για το πώς παίξαμε σήμερα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στην τέταρτη περίοδο είναι φυσιολογικό το ότι η διαφορά μειώθηκε.

Παίξαμε καλή άμυνα και, μέσω αυτής, βρήκαμε καλάθια στο ανοικτό γήπεδο. Γυρίσαμε την μπάλα σωστά, είχαμε 26 ασίστ και βρίσκαμε τα καλύτερα δυνατά σουτ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για… μαθηματικά.

Θα παίξουμε και στα επόμενα πέντε ματς με μεγάλη σοβαρότητα, για να βεβαιώσουμε την παρουσία μας στα πλέι οφ. Κάναμε καλή δουλειά πάνω στον Νόρις Κόουλ. Έβαλε 10 πόντους στην πρώτη περίοδο και τον κρατήσαμε εκεί. Ο Μάντζαρης ήταν ένας από αυτούς που έκαναν πολύ καλή δουλειά σε εκείνον. Επίσης οι Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης και Βεζένκοφ έπαιξαν εξαιρετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ