Μπλατ: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό απέναντι στην Αρμάνι»

Μπλατ: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό απέναντι στην Αρμάνι»

Οι Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε, κατά την αποχώρηση του Ολυμπιακού για το Μιλάνο όπου θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι σε ένα παιχνίδι που κρίνει πολλά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο αύριο (14/3, 21:45) και λίγο πριν η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχωρήσει για την Ιταλία, ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, μίλησε τόσο για το παιχνίδι που έρχεται, όσο και για τον δανεισμό του Γιάνις Τίμα στην Χίμκι.

«Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που γίνονται για το καλό και των δύο πλευρών. Είχαμε έναν καλό παίκτη που όμως δεν βρήκε ποτέ την θέση του στο ροτέισον της ομάδας και δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, σύντομα ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα επιστρέψει σύντομα και θα επανενταχθεί στην ομάδα», ανέφερε αρχικά για τον Λετονό φόργουορντ.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οπότε, συγκεκριμένα στην Basket League, πιθανότατα ο Τίμα θα ήταν ο παίκτης που θα έμενε εκτός 12άδας. Αυτή η κίνηση φαίνεται καλή για όλες τις πλευρές. Καλή για τον παίκτη, καλή και για την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε προκύψει κάτι μέχρι πριν λίγες μέρες. Υπήρξε αυτή η προοπτική τις τελευταίες τρεις μέρες.Οπότε δεν υπήρξε κάποια άλλη σκέψη».

Παράλληλα αναφέρθηκε και για το παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο:

«Έχει γεμάτο ρόστερ, με επιθετική ικανότητα και έμπειρους παίκτες. Είναι μια ομάδα που ανά καιρούς έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις. Εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και την ίδια ώρα, όπως κάναμε στον τελευταίο μας αγώνα, να μπορέσουμε μέσα από την καλή μας άμυνα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες στην επίθεση. Θα πρέπει να ανταγωνιστούμε σε πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε», τόνισε.

«Προφανώς στα καλά μας παιχνίδια παίξαμε με υψηλό ρυθμό. Αλλά πάμε στο γήπεδό τους και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά στον ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν οι ίδιοι και πως θα το φέρουμε αυτό στα μέτρα μας», ήταν τα λόγια του 59χρονου προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ