Πιτίνο: «Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας»

Πιτίνο: «Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας»

Κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού προς τη Ρωσία, για το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε κάποιες δηλώσεις.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (15/3, 19:00) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για στο πλαίσιο της 26 αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Κατά την αποχώρηση της ομάδας για τη Ρωσία ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε κάποιες δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στον ρυθμό που πρέπει να έχουν οι «πράσινοι», αλλά και στη απόδοση της ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα μας παίζει σε πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Σχεδόν όλοι οι παίκτες παίζουν πολύ κοντά στις δυνατότητές τους. Είναι δύσκολο να σκοράρουμε 25 πόντους ανά περίοδο, αυτό είναι το όνειρο, αλλά αν πετύχουμε περίπου 20 θα είμαστε ευχαριστημένοι.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, που δεν χάνει συχνά εντός έδρας. Εμείς δεν έχουμε λόγο να επιβραδύνουμε τον ρυθμό γιατί θα είναι σαν να παίζουμε κόντρα στις δυνατότητές μας. Ο Λεκάβιτσιους και ο Καλάθης είναι πολύ γρήγοροι και μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα τη μπάλα.

Ο Τόμας και ο Γκιστ είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό τον καιρό. Αν επιβραδύνουμε τον ρυθμό θα μετατραπεί σε ένα παιχνίδι των σουτ κι εμείς δεν είμαστε πολύ καλή ομάδα σε αυτό. Οπότε θα μείνουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας, θα προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε και θα δούμε πού θα μας βγάλει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ