Άλλαξε τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το υπόλοιπο πρόγραμμά του

 Άλλαξε τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το υπόλοιπο πρόγραμμά του

Δείτε που βρίσκεται βαθμολογικά ο Παναθηναϊκός μετά τη σπουδαία νίκη στη Μόσχα, αλλά και το υπόλοιπο πρόγραμμα ως το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια τεράστια νίκη μέσα στην Μόσχα, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ με 78-77. Μία νίκη που έφερε την ομάδα του Ρικ Πιτίνο στο 13-13 και την 9η θέση της κατάταξης.

Μια νίκη όμως που έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από αυτό που λέμε «λογικές» νίκες και που ουσιαστικά αλλάζει τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό. Και κατ’ επέκταση και για τις υπόλοιπες ομάδες που μάχονται για την 8άδα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Πλέον ακολουθεί «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα με τους πράσινους να υποδέχονται τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ (20/3) στο ΟΑΚΑ και την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία (22/3).

Σε αυτά τα δύο ματς θα κριθούν πολλά για το τριφύλλι έχοντας ηττηθεί με 9 πόντους (86-77) από τους Βάσκους στο πρώτο ματς (στη Βιτόρια) και με 3 (83-86) από τους Ιταλούς εντός έδρας. Διαφορά που αν καταφέρει να καλύψει τότε θα μιλάμε για νίκες «διπλής» σημασίας.

Οσο για τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ισχυρή Ρεάλ στο στις 28/3 ενώ θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο κόντρα στην αδύναμη Μπουντούτσνοστ.

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ